O nouă degustare caritabilă Colorăm Zâmbete, cu vinuri de la crama SERVE Ceptura

Vinurile cramei SERVE Ceptura, semnate de enologul Aurel Rotărescu își așteaptă invitații la o nouă degustare caritabilă din cadrul campaniei Colorăm Zâmbete, în 25 ianuarie, la ora 19, la Espace Minoux (strada Spătarului,  nr.26). Profitul realizat la aceste degustări este destinat dotării Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Cristal din Oradea (http://www.vazauz.ro ) cu o nouă tablă interactivă și achiziționării de jucării speciale pentru copiii cu dizabilități. 

Publicitate
Vinarte

Campania Colorăm Zâmbete este organizată de Club Wine Factory, reprezentată de Wine Master Solution, împreună cu crama SERVE Ceptura. Acțiunile desfășurate în trecut, atât online, cât și în diverse locații din București (evenimentele fizice au fost suspendate pe perioada pandemiei) au strâns fondurile necesare pentru: trei leagăne speciale, o tablă interactivă , un sistem logitech pentru comunicarea la distanță pe timpul pandemiei și alte astfel de lucruri necesare copiilor de la Centru.

De data aceasta, invitații vor fi întâmpinați cu Cuvee Pacs 2020 și 2021, după care urmează degustarea de Cuvee Pacs 2022, Millenium alb 2021, Cuvee Sissi 2022, Millenium roșu 2018 și Cuvee Charlotte 2012. Seara se încheie cu o surpriză – un vin alb demidulce din Dealu Mare. M.C.-ul evenimentului și arbitrul licitației va fi Sergiu Nedelea. 

Publicitate
IPPU

 Pentru licitație sunt oferite următoarele :

             – Un tablou în creioane colorate 27 x 35  cm înrămat + o scrisoare  (donat de Cecilia Traila)

             – O sticla magnum de Fetească Neagră Guy de Poix 2014 (donată de Monica Caracaleanu)

             – O sticlă de Haut Roc Blanquant – Saint-Emilion Grand CRU 2015 (donată de Frank Gregor Schmidt)

            – Două sticle de Cuvee Charlotte ani de recoltă 2010 si 2012 (crama SERVE)

Detalii și rezervări: Dan Săvulescu 0727685555/ dancsavulescu@yahoo.com