L’Atelier (hotel Epoque) – ce meniu de Valentine’s Day!

Un meniu gourmet – sofisticat a pregătit, pentru seara de 14 februarie, restaurantul franțuzesc al boutique-hotelului de 5 stele – Epoque, în cazul în care căutați idei de petrecut această „sărbătoare” și sunteți dispuși să alocați un buget ceva mai mare. Sună tentant, aș zice:
Amuse bouche
Scoici St. Jacques poșate în reducție de Gevrey Chambertin, ceapă și unt semisărat
Starter
Escalop de ficat de rață cu sfeclă, hrean și sos de trufe
Pește
Biban gătit în stil Kokotxa, dulceață de roșii și parmezan tempura
Main course
Cotlet de vițel de lapte cu legume de sezon și sos Perigueux
Desert
Mille-feuille cu cremă de banane, sos de caramel și înghețată Bailey’s Irish

Publicitate
IWCB

Preț: 250lei/persoană. O rezervare în prealabil este indicată, locurile fiind limitate.
www.latelier-restaurant.ro | 17C Intrarea Aurora, 010213 Bucharest, Sector 1, Tel.: 021.300.57.08

Publicitate
IPPU