Noua etichetă urbană pentru vinurile din gama young.LILIAC 2016: Fruity, Fresh și LightRose

Crama Liliac și-a prezentat recent eticheta nouă pentru gama young.LILIAC  la petrecerea Wine and the City,  care a reunit zeci de prieteni ai cramei, proprietari de restaurante și ai distribuitorilor horeca, blogeri, jurnaliști, persoane publice.
Aceasta a fost selectată în urma concursului anual, care e deja o tradiție la Liliac, prin care sunt provocați toți tinerii creativi să își pună imaginația la încercare, pornind de la premisele brandului. Astfel, crama din Transivania își propune să susțină și să încurajeze tinerii creativi, să aibă curaj, să se facă văzuți și să experimenteze diverse proiecte în care își pot etala talentul.
16831159_1349019951787919_4631736245974858223_n„Eticheta din acest an, aleasă dintre zeci de etichete propuse de tineri designeri, scoate în evidență esența young.LILIAC – un vin creat pentru tinerii curioși să descopere universul vinului, care au o viață socială activă și apreciază calitatea”, au spus reprezentanții producătorului de vin. Propunerea  câștigătoare a fost creația lui Mihai Lăcătușu, un tânar designer talentat, student la Universitatea de Arte din București. „Viziunea lui Mihai reprezintă valorile brandului young.LILIAC – urban, cool, nonconformist, liber, atribute regăsite în stilul de viață al generației tinere. Vinul young.LILIAC este un veritabil curator de emotii si poate fi considerat un instrument de initiere a tinerilor în lumea fascinantă a vinului, avand însă grijă să nu-i dezamagească nici pe amatorii avizați”, au mai arătat cei de la Liliac.
Iată cum se prezintă cupajele young.LILIAC 2016 
young.LILIAC Fresh – Sauvignon Blanc & Fetească Albă. Culoarea galben pai cu reflexii verzui indică un vin tânăr și proaspăt. Se deschide cu arome de agrișe și note ierboase. Are o mineralitate ridicată și o aciditate bună. Pe cerul gurii se simt arome citrice, cu note de mere verzi. Se  poate asocia cu preparate din bucătaria mediteraneeană, bazată pe pește și fructe de mare. O alegere bună și pentru brânzeturile proaspete dar și maturate.
young.LILIAC Fruity – Sauvignon Blanc & Fetească Regală. Culoarea galben pai indică un vin tânăr. Aromele intense fructate, cu note de piersică și trandafiri surprind la nas frumos. Pe cerul gurii, aciditatea bine definită se combină bine cu corpul rotund. Post gustul fructat. Un vin proaspăt recomandat cu preparate din carne clasice dar și din bucătăria asiatică, precum și cu salate ușoare sau paste cu sos alb.
young.LILIAC LightRose – Fetească Neagră & Merlot. Culoarea delicată somon indică un vin rose ușor. La nas aromele de căpșuni sunt completate de notele florale. Vinul are corp ușor, aciditate medie și arome de fructe roșii.

Publicitate
Oprisor