Până pe 18 octombrie, creativii se pot înscrie la concursul pentru eticheta young.LILIAC 2018

Crama Liliac este în plină desfășurare a concursului pentru eticheta young.LILIAC 2018.  Anul acesta, concursul vine cu un concept nou – “Label The Unlabeled”, menit să încurajeze depășirea limitelor creative. Concursul young.LILIAC, ajuns la cea de-a șaptea ediție, a devenit o tradiție, fiind așteptat la fiecare început de toamnă. Ideea e de a încuraja tinerii creativi să-și imagineze eticheta pentru următorul an, pornind de la premisele brandului.  LILIAC își propune să susțină și să încurajeze tinerii, să se facă văzuti și să experimenteze proiecte prin care își pot evidenția talentul. În perioada 18 Septembrie – 18 Octombrie se desfașoară concursul, la care creativii sunt invitați să se înscrie aici.  LILIAC a mărit miza concursului cu 2 SUPER PREMII, premiul cel mare fiind în valoare de 1500 euro, plus alte suprize, printre care și  vizite la cramă, în Batoș, Mureș.

Publicitate
Vinarte

Propunerea câștigătoare a ediției trecute îi aparține Monicăi Jugănaru, o tânără talentată, studentă la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, care prezintă valorile brandului young.LILIAC . Urban, cool, nonconformist, liber sunt atribute din stilul de viață al generației tinere. Ideea Monicai a fost simplă, dar plină de simbolistică: oamenii, indiferent de sex, vârstă, rasă se pot distra împreună, pot forma un grup și pot savura băutura preferată.

3 noi cupaje pentru young.LILIAC 2018 

young.LILIAC Fresh – cupaj de Sauvignon Blanc & Muscat Ottonel. Culoarea galben pai  indică un vin tânăr cu arome intense de soc,  note de caprifoi pe fond citric și ierbos. Gust proaspăt, ușor acidulat cu arome de mere, lămâie, nectarine și lychee. Recomandat la preparate din bucătăria mediteraneeană, pește și fructe de mare, dar și cu brânzeturi proaspete sau maturate.

Publicitate
Caloian

young.LILIAC Fruity – Fetească Albă & Fetească Regală. Și în acest cupaj, culoarea galben pai indică un vin tânăr. Ușor și proaspăt, vinul etalează arome de măr și lămâie verde, note de fructe tropicale șipost gust mineral. Este un vin proaspăt, recomandat cu preparate din carne gătite în stil clasic sau asiatic,  salate ușoare, pase cu sos alb.

LILIAC LightRose – Feteasca Neagră. Culoarea delicată – somon indică un vin rosé ușor. Culoare roz somon, delicată și luminoasă. Nas cu o intensitate plăcută de muguri de flori și note de grapefruit roz, merișoare și frăguțe. Gust proaspăt și echilibrat, cu arome de fructe roșii.