Sergiu Nedelea, cel mai bun somelier al anului 2019 potrivit juriului HoReCa Awards

Pentru a treia ediție consecutivă, juriul invitat să-și voteze restaurantele și personalitățile favorite pentru Premiile acordate de platforma HoReCaInsight.ro l-a desemnat pe formatorul Sergiu Nedelea drept somelierul anului. El este fondatorul WineTaste – cea mai importantă și complexă platformă de formare profesională și agenție de somelieri de la noi din țară.

Publicitate
Vinarte

Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment de gală derulat în seara de 20 noiembrie la Fratelli Social Club din Capitală, la care au participat câteva sute de antreprenori și profesioniști ai industriei ospitalității de la noi din țară. Trofeul i-a fost înmânat câștigătorului de către realizatorul TV Andi Moisescu, gazda evenimentului.

Sergiu Nedelea are în spate o activitate legată de somelărie și publicistică mai mare de două decenii

Cu o experiență de peste 22 de ani în industria ospitalității, Sergiu Nedelea nu este doar unul dintre cei mai cunoscuți Somelieri români, ci și un prolific autor de specialitate și un formator cu o solidă reputație. Sute de articole publicate, apariția cărților „Caietul Somelierului – Ghid pentru aspiranți și profesioniști” și „Povestiri cârciumărești”, precum și a „Hărții Vinurilor Românești” sunt cele mai cunoscute activități ale sale publicistice. Iar numeroasele generații de noi somelieri care au absolvit și continuă să absolve cursurile sale demonstrează aptitudinile de formator ale lui Sergiu Nedelea.

Publicitate