Smurfit Kappa Bag-in-Box – partener al Galei ,,Premiilor de Excelenta Vinul.ro“

Smurfit Kappa susține calitatea vinurilor românești și participă la festivitatea de gală a concursului de vinuri „Premiile de Excelență Vinul.ro” 2017 – care se va desfășura joi 2 noiembrie, la Teatro Restaurant, din incinta hotelului Novotel din București.

Publicitate
Excursii

Este cel de-al IX-lea an consecutiv în care cea mai veche revistă de vinuri din România cu apariție neîntreruptă – Vinul.ro – organizează Premiile de Excelență Vinul.ro, pentru a oferi recunoașterea meritată celor mai bune vinuri românești înscrise în concurs și pentru a celebra măiestria creatorilor de vinuri și bogăția terroir-elor din România.

În cadrul evenimentului, Smurfit Kappa va avea un stand amenajat, unde va oferi spre degustare, tuturor participanților vinuri franțuzești din Bag-in-Box.

Publicitate
IPPU

Anul acesta, Smurfit Kappa sărbătorește la rândul său 40 de ani de expertiză pe piața Bag-in-Box, iar prezența la Gala Premiilor Vinul.ro este una firească. Smurfit Kappa este liderul de piață pentru soluții Bag-in-Box din România și din Europa.

Cătălin Costiniuc, directorul de vânzări Smurfit Kappa pentru România și Bulgaria, a afirmat: “Suntem extrem de receptivi la inițiative de acest gen și ne dorim ca piața de vinuri din România să devina una și mai competitivă, atât în Europa cât și în lume. Vom lua parte la Gala Premiilor de Excelență Vinul.ro pentru a-i felicita pe cei care contribuie la dezvoltarea industriei de profil, mizând pe calitate. Vom fi acolo pentru a închina un pahar premium din Bag-in-Box în cinstea câștigătorilor.”

Despre

Azoc Star este membră a diviziei Smurfit Kappa Bag-in-Box, fiind responsabilă cu operațiunile din estul Europei (Bulgaria, Georgia, Moldova, România etc). Cu șapte fabrici în întreaga lume, Smurfit Kappa Bag-in-Box este liderul european pentru soluții Bag-in-Box, iar robinetul său Vitop este numărul unu mondial pentru robinete de vin. Soluția de ambalaj bag-in-box este ideală nu doar pentru vinuri, ci pentru produsele lichide sau semi-lichide alimentare și nealimentare, de la 1,5L pana la 1.000 L. Sistemul bag-in-box oferă produselor alimentare o creștere a duratei de consum până la câteva săptămâni de la desigilare.

Website: azocstar-bag-in-box.ro
Facebook: facebook.com/azocstar/