TU unde sărbătorești în 2022 Ziua națională a gastronomiei și vinurilor din România? NOI la Casa Timiș, extraordinarul nostru partener tradițional

„Inspirați de natură și de bogățiile ei, de oameni, de artă și tradiții, celebrăm bogăția de gusturi și arome românești, recunoaștem, prețuim și promovăm autenticitatea și valorile acestui tărâm nesfârșit de istorie și cultură – România. În data de 2 octombrie vă invităm să vă bucurați de o experiență unică, un omagiu adus bucătăriei românești de odinioară, cu arome interbelice, culese din cărți cu rețete boierești și reinterpretate modern” – este descrierea făcută de gazdele de la Casa Timiș, din Chițorani, Dealu Mare, evenimentului dedicat, pentru al treilea an consecutiv în 2022, Zilei naționale a gastronomiei și vinurilor din România. Cei dornici să trăiască acest moment de excepție sunt invitați să-și rezerve din timp locurile, pe site-ul locației. Locurile sunt limitate.

Publicitate
Excursii

Meniu de gală cu cinci preparate creative, în asocieri surprinzătoare. Plus lista vinurilor românești de excelență 2022, în premieră națională!

Printre bucatele realmente extraordinare puse în operă de echipa condusă de Chef Nico Lontras, alături de oaspeți pasionați de arta culinară de nivel calitativ internațional promovată de Casa Timiș în peisajul la fel de ieșit din comun al amfiteatrului natural cu viță de vie, într-o ambianță cu arhitectură și facilități exclusiviste de cazare și timp liber, subsemnatul și prietenul Cosmin Dragomir (co-inițiatori ai Zilei, alături de Chef Nico Lontras) vom avea un scurt moment de reamintire a felului în care această Zi națională a luat naștere și vom vorbi despre viitorul tradițiilor de la noi. Vom prezenta, în premieră, de asemenea, lista vinurilor românești medaliate de către jurații Premiilor de excelență Vinul.Ro 2022 (pentru al doilea an consecutiv, evaluările sunt găzduite de Casa Timiș). Seara – devenită deja o tradiție anuală remarcată de presă și de oaspeți la Casa Timiș – va include un meniu festiv de 5 preparate, asociate surprinzător cu băuturi, și fi animată muzical de un show live pus în operă de invitații speciali Alexandra Crăescu și Cezar Ouatu. Prețul de acces pentru această experiență memorabilă – pe care v-o recomandăm călduros – este de 380 lei / persoană, valabil numai cu rezervare prealabilă.

Reamintim că resortul Casa Timiș – a cărei gastronomie și a cărui ospitalitate au fost premiate anul acesta (Best Winery Accomodation, Best Hotel Chef, Best Culinary Experience) – a extins în această vară capacitățile de cazare și de leisure cu 16 bungalow-uri de lux, 3 lacuri, o piscină și un SPA exterior, și mai are în plan și alte extinderi, inclusiv un nou restaurant și alte spații de cazare. Business-ul, definit ca unul de pasiune și de familie, își consolidează astfel parcursul anunțat de la bun început – acela de a deveni o destinație enoturistică de interes european.

Publicitate
IPPU

Redactor: TamaraTimofti