La VINARTE, oameni de arte: teatrul în vie (învie, da!) la Castel Bolovanu, 3 septembrie 2022

„Ce avem noi aici?” este numele jovialei piese scrise și regizate de Lia Bugnar care va fi interpretată în 3 septembrie 2022 la Castel Bolovanu din localitatea Dobroteasa, Județul Olt. Prin această premieră, proprietarul cramei, VINARTE România, dă o formă concretă înclinației mai generale către arte care se regăsește și în componența numelui companiei și oferă localnicilor – ca și publicului venit special din București, Craiova, Slatina, Râmnicu Vâlcea – o distribuție compusă din nume binecunoscute ale scenei românești: Carmen Tănase, Maria Obretin, Marius Manole.

Publicitate
Vinarte

Spectacolul de la VINARTE „accesează intelectul și oferă stare de bine” prin transmiterea multisenzorială de emoție și cunoaștere

Potrivit organizatorilor, evenimentul teatral din 3 septembrie se înscrie într-un efort mai larg al VINARTE de a stabili punți de comunicare cu artiști și de a sprijini cultura, în general – și în special de a oferi acces nemijlocit la aceasta localnicilor din zonele unde activează (compania deține crame la Bolovanu, dar și la Stârmina, în Mehedinți). De asemenea, asocierea numelui VINARTE cu evenimente și creatori din alte sfere de activitate cu vizibilitate publică vizează și beneficii de promovare a culturii vinului și a turismului la crame, ca și demonstrația că producerea vinului de cea mai bună calitate este, în sine, comparabilă și compatibilă cu arta. „Dorim să oferim prietenilor VINARTE experiențe complexe de emoție și sensibilitate, ocazii de socializare și de cunoaștere care depășesc simplele senzații fizice oferite de degustarea vinului și accesează intelectul, dau o stare de bine și invită la reflecție”, au declarat reprezentanții companiei pentru Vinul.ro.

Ce pot face și cum pot ajunge spectatorii la piesa de teatru „Ce avem noi aici?” de la crama Castel Bolovanu

Actorul Marius Manole este unul dintre artiștii cunoscuți ai scenei românești care au fost invitați recent la Bolovanu pentru a cunoaște, a aprecia și a promova vinurile din România

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vinarte Romania (@vinarteromania)

Publicitate
IPPU

Cei prezenți la reprezentația piesei din 3 septembrie vor avea ocazia să viziteze crama, să afle cum se produce vinul la Bolovanu – locul de naștere al unor adevărate „blockbustere” enologice ca SOARE sau Castel Bolovanu – și să deguste în aer liber, în mijlocul renumitelor vii ale locului. Sunt disponibile aproximativ 200 de locuri, o parte dintre ele fiind deja ocupate de intelectualii din regiune. Biletele costă 100 de lei și pot fi procurate pe TicketStore sau la fața locului, în limita scaunelor disponibile. (Redactor: Tamara Timofti)