WINE & SPIRITS Ukraine 2019 – o oprtunitate de promovare a vinului românesc în Ucraina

„În condiţiile în care vinul românesc lipseşte de pe piaţa din Ucraina, participarea la expoziţia internaţională WINE & SPIRITS Ukraine 2019 ar reprezinta o oportunitate excelentă de promovare şi de găsire de parteneri”, se arată în invitația lansată producătorilor români de organizatorii Wine & Spirits Ukraine 2019, Via VIA GROUP LLC.

Publicitate
IWCB

Conform organizatorilor, prima ediție din octombrie 2018 a reunit 42 de companii din Ucraina, Argentina, Georgia, Spania, Italia, Lituania, Franţa şi peste 5.000 de specialişti din domeniul vinului.
Anul viitor, evenimentul va avea loc la Kiev în perioada 23-25 octombrie. Va găzdui un forum de export internaţional cu retaileri internaţionali, o ceremonie de premiere internaţională cu sprijinul Asociaţiei Somelierilor din Ucraina, o conferinţă despre retailul de profil din Ucraina şi alte evenimente speciale.
Expoziţia va acoperi o gamă largă de domenii, precum producţia de vin, de la tehnologii de cultivare, echipamente de procesare, la ambalare, sisteme de stocare a vinului, promovarea pe pieţele internaţionale. O prezentare detaliată a evenimentului și detalii despre participare găsiți aici și la contactele de mai jos.

Contacte Via VIA GROUP LLC
+380 98 034 1331
info@wineandspirits.com.ua
www.wineandspirits.com.ua

Publicitate