Athénée Palace Hilton București are un nou bucătar șef – Tim Schmidt


Tim Schmidt, noul Executive Chef al hotelului Athenee Palace Hilton din București, conduce toate operațiunile culinare ale hotelului – atât bucătăriile din restaurante: Roberto’s, Café Athénée și English Bar, cât și serviciul de room service și cel de outside catering.

Publicitate
Excursii

Tim Schmidt are peste 13 ani experiență în domeniul ospitalității. Anterior, a fost bucătar executiv al hotelului Hilton Köln – Germania, unde a coordonat echipele de bucătari, banqueting și catering. Înainte de a veni la grupul Hilton în 2015, Chef Schmidt a lucrat în ME Hotel – Londra, Bleeding Heart – Londra, Hotel Salzburger Hof – Bad Gastein, Grand Spa Resort A-Rosa Kitzbuhel și în hotelurile Kempinski din Hamburg și Moscova.  
Schmidt este absolvent al școlii Freie Waldorf Hannover-Maschsee și și-a făcut ucenicia la restaurantul Die Insel din Hannover. În ultimii ani, și-a definitivat studiile la Centrul de Pregătire Gastronomică din Koblenz.
Rainer Gieringer, director general Athénée Palace Hilton, a declarat: „Sunt încântat să-i urez bun venit lui Chef Schmidt în echipa noastră, mai ales în acest moment când hotelul se pregătește pentru Crăciun și Revelion. Sunt convins că Chef Schmidt va aduce o viziune proaspătă și contribuții considerabile operațiunilor din zona de bucătărie și restaurante, atât în timpul sezonului festiv, cât și în lunile ce vor urma”.
Vorbind despre numirea sa, Schmidt a spus: „Este o onoare să lucrez într-un hotel reprezentativ pentru București, o provocare pe care o aștept cu nerăbdare. Sunt convins că împreună cu echipa Athénée Palace Hilton vom oferi servicii culinare de cinci stele cu care ne vom încânta oaspeții.”