Via Viticola Sarica Niculițel și Vinul.Ro, parteneri fashionable la primul Luxury Workshop by Cacharel în România

Și în această primăvară, crama Via Viticola Sarica Niculițel continuă comunicarea elegantă a gamei de top, Caii de la Letea. Recent, gustosul cupaj de Merlot, Syrah și Fetească Neagră a încântat domnii prezenți la primul Luxury Workshop organizat de Cacharel România, la reprezentanța brandului de modă din centrul comercial Băneasa Shopping City.

Publicitate

caharel_sarica_vinul_ro4Și s-a dovedit că și domnii moderni și informați, vizați de renumitul brand de modă, apreciază rose-urile (evenimentul a fost unul în exclusivitate pentru bărbați). Vinurile Caii de la Letea au mers a;adar de minune cu trufele La Bottega del Tartufo și dulciurile savuroase de la Morpho Macarons București.
caharel_sarica_vinulro_2Echipa Cacharel România a prezentat trei ținute din colecția primăvara-vară 2017: una pentru ceremonii, una de cocktail party și o ținută smart casual. Acestea au fost completate de trei propuneri de ochelari de soare din colecția de sezon 2017 Medical Optik și de trei parfumuri asortate Beautik Haute Parfumerie. FleurCouture Bucharest și World Class România s-au alăturat deasemenea evenimentului ca parteneri.
Reprezentanții brand-urilor participante au răspuns întrebarilor celor prezenți, explicând de ce se poartă aceste ținute și cum le pot mixa în funcție de ocazie.
cacharel_sarica_vinulroWorkshopul #CacharelRomania, organizat de #blackteam – Denis Radu și Monica Munteanu – a avut ca scop creionarea unei imagini a bărbatului modern, un barbat informat despre tendințele anului 2017 în materie de fashion.

Alături de revista Luxury, Vinul.Ro a susținut bunul gust și în materie de fashion, ca parte integrantă a stilului de viață, ca partener media al acestei ediții care a reunit unii dintre cei mai buni influenceri în domeniu.

Publicitate
Velvet