Incursiuni gourmet și muzicale de mare clasă – in Le Bistrot Francais cu ocazia festivalului George Enescu: Les Experiences Relais & Châteaux

Le Bistrot Français, restaurantul cu specific franţuzesc de pe strada N. Golescu nr. 18, de lângă Ateneul Român, a lansat programul Les Experiences Relais & Châteaux prin seria Les Musicales, o colecţie de evenimente dedicate celor ce îşi doresc să se bucure de concertele festivalului George Enescu, dar şi de o cină gastronomică rafinată, cu 6 feluri de mâncare şi vinuri atent selectate de somelierul localului.
Luna aceasta, iubitorii de experienţe fine pot alege unul dintre pachetele pentru următoarele date:

Publicitate
Casa Timis

Vineri, 8 septembrie (Mozart – opera „Cosi fan tutte”), sâmbătă, 9 septembrie (Camerata Salzburg), marţi, 19 septembrie (Les Siecles – Corul Regal aflat sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României) şi miercuri, 20 septembrie (Les Dissonances).

Printre savuroasele preparate se numără câteva dintre alegerile preferate ale oaspeţilor Le Bistrot Français – tartarul de lup de mare, lămâie confiată, spumă de lămâie cu cremă de castraveţi şi biscuite de parmezan, carpaccio de viţel cu ulei de nuci, spumă de hrean, baton provensal cu rozmarin şi pickles sau desertul aromat cu miez de portocală, spumă de fructul pasiunii şi sorbet de grapefruit.

Publicitate

Preţul unui bilet pentru o persoană este de 780 RON şi include accesul la concertul din cadrul Ateneul Român şi cina cu 6 feluri de mâncare si vinurile recomandate de somelierul casei.
“Oaspeţii noştri apreciază restaurantul Le Bistrot Français atât pentru gastronomia fină şi preparatele de calitate, dar şi pentru experienţa complexă pe care o oferim şi care include eleganţa fermecătoare a clădirii în care ne aflăm – cândva casa arhitectului francez Albert Galleron -, expoziţia noastră de artă, ce aduce împreună mari maeştri români, dar şi poziţionarea în, poate, cea mai rafinată zonă a oraşului, la câţiva paşi de Ateneul Român, un loc drag publicului nostru. Pornind de la aceste premise, conceptul Les Experiences Relais & Châteaux, cu prima serie, Les Musicales, a venit ca o extensie naturală a serviciilor noastre, menită să răsfeţe simţurile celor ce ne trec pragul. Primele cine din cadrul acestui nou proiect au avut loc pe 4 şi 6 septembrie, iar oaspeţii care au ales să participe au fost fascinaţi de experienţă, aşa că plănuim deja declinarea ideii şi pe alte planuri”, declară Călin Căpuşan, managerul Le Bistrot Français.

Les Experiences Relais & Châteaux este proiectul Le Bistrot Français ce îşi propune să ofere experienţe remarcabile, care aduc împreună excelenţa gastronomică, cea oenologică şi activităţi culturale, pline de rafinament, găzduite în Bucureşti.  Dintre acestea, Les Musicales este doar prima serie de astfel de evenimente, concepute cu ocazia Festivalului George Enescu. Pentru mai multe informaţii şi pentru rezervări, cei interesaţi
sunt invitaţi să acceseze următorul link