Despre
Editorial
Servicii
CC 99
Caută
Categorie:
Stiri
Liceul de Industrie Alimentară Craiova contribuie la definirea identității gastronomice oltenești!
26 noiembrie 2024
Crame de Top: VINARTE a investit 10 milioane de euro în dezvoltarea unității de cazare și în modernizarea cramelor de la Stârmina și Bolovanu
24 noiembrie 2024
ALERTĂ DE GUST BUN ȘI SOCIALIZARE! Ramada Plaza Craiova, 30 noiembrie – 1 decembrie: spectacol gastronomic și oenologic est-european
22 noiembrie 2024
BRAND DE ȚARĂ PRIN GASTRONOMIE: Craiova, capitală gastronomică est-europeană din 2024 (cu 2 x VIDEO)
19 noiembrie 2024
„Un prinț din Levant îndrăgind vânătoarea…”: Orange wine Avincis 2022 – și cornul sună, însă deloc prea puțin!
14 noiembrie 2024
Incursiune în universul Burgundiei de la DAGMAR, cu vinurile Maison Louis Jadot – povestită pe scurt de antrenorul echipei naționale campioană mondială la degustări în orb
7 noiembrie 2024
Dionysos Casa de Vinuri Selecționate, distribuitor al emblematicului Amarone della Valpolicella de la Cantina di Negrar, și-a extins portofoliul cu încă opt crame
2 noiembrie 2024
Daniel Beres duce vinurile românești în Japonia și spune care trebuie să fie cele 5 priorități pentru export
27 octombrie 2024
Întâlnirea comunicatorilor cu BIO(dinamica) și specificul local, la Domeniul Bogdan
24 octombrie 2024
„Vinuri și bucate dobrogene La Liman” – un festival de degustări și conferințe marca We Are Romania pentru viitorul turismului bazat pe gastronomie
23 octombrie 2024
The Marmorosch Bucharest și-a lansat meniul de toamnă și pregătește noutăți pentru sezonul festiv
20 octombrie 2024
Peștele românesc se zbate pe uscat în afara Deltei și a unor păstrăvării de deal și munte. De ce consumatorii accesează produsul din import?
18 octombrie 2024
←
Prev
1
2
3
4
5
…
79
Next
→