Topuri

Topuri

Label The Unlabeled: Alexandru Strujac semnează noua etichetă care definește esența vinului young.Liliac

Cea mai nouă etichetă a vinurilor young.LILIAC, ediția 2020, a fost prezentată oficial pe 18 februarie, în cadrul unui eveniment care a avut loc în inima Bucureștiului. Eticheta a fost selectată în urma concursului anual, devenit între timp tradiție, prin care creativii sunt provocați să-și imagineze eticheta pentru următorul an, pornind de la premisele brandului. Anul 2020 este definit de simplitate. [...]

Galeriile Artmark organizeaza cu ocazia Sarbatorilor prima licitație profesionistă de vinuri din România

Marți, 10 decembrie 2019, ora 19:00, Galeriile Artmark organizeaza la Palatul Cesianu-Racoviță  prima licitație profesionistă de vinuri din România. Va veti intalni cu vinuri special create pentru colecționari rafinați, zămislite în renumitele regiuni viticole ale Franței, Italiei, Spaniei sau în tradiționale podgorii românești, fine și pline de eleganță. Acestora li se adaugă o colecție remarcabilă de vinuri din cele mai cunoscute zone viticole din lume. [...]

Medaliații Premiilor de excelență Vinul.ro & GastroArt.ro 2019

Gala Premiilor de Excelență Vinul.ro şi GastroArt s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului, în cadrul celui mai mare Festival de vinuri și street food din România, Wine and Street Food Festival. Peste 150 de invitaţi au fost alături de noi într-o seară festivă atât pentru lumea vinului, cât şi pentru cei din domeniul gastronomiei. Cezar Ioan, publisher al revistei Vinul.ro şi Cosmin Dragomir, istoric culinar (GastroArt) au decernat premii cramelor din România care s-au inscris la concurs şi celor care au contribuit la dezvoltarea şi promovarea identităţii gastronomice româneşti. [...]

Reflectoarele pe Dobrogea: Ce spun expozanţii evenimentului Vinul.ro şi bucate dobrogene

Ne bucurăm ca am stârnit reacții pozitive din partea mass-media și am căutat să vedem şi reacţia expozanţilor din domeniul vinului care au fost alături de noi, atât la concurs, cât şi în cele două zile de expo food&wine. Toți au fost încântați să participe la demersul nostru și consideră că astfel de inițiative sunt binevenite în peisajul autohton, pentru că nu fac decât să contribuie la educația publicului și a gusturilor acestuia. Toţi au fost de acord că promovarea de acest tip, printr-un efort colectiv, este mai bună decât individualismul şi că trebuie să ne unim forţele pentru a pune în valoare vinurile şi gastronomia românească. [...]