Food Team Building by Gabriela Simion – un nou concept de live cooking interactiv și fun

Să gătești în echipă, să înveți lucruri noi, să fii într-o competiție fie ea și mai relaxată, nu neapărat cu miză materială, dar care te motivează și îți dă acel sentiment că faci ceva bun și ești apreciat – poate fi și provocator, dar și deconectant și foarte fun.  Am participat la un astfel de eveniment, în care două echipe am avut de gătit contratimp preparate proprii și câte o replică a coordonatorului de proiect. Este vorba de ediția-pilot a noului concept Food Team Building, o idee a Gabrielei Simion (persoană publică, fostă participantă la show-ul tv culinar Master Chef și blogger de food și lifestyle) în parteneriat cu Kuxa Events.

Publicitate
Excursii

gabriela_simion_1Ei bine, nu mă așteptam să fie atât challenging, chiar ne-am luat la întrecere pe bune, deși știam că suntem aici pentru socializare și  fun. Personal, am gătit contratimp pe bune pentru prima dată (nu se pun mesele făcute acasă) și pentru prima dată și într-o echipă mai mare , mai ajutându-ne unii pe alții, mai mustrându-ne, mai râzând, mai degustând un pahar de vin.  Și am aflat, cu ocazia asta, că gătitul în mai mulți înseamnă, în primul rând, o foarte bună comunicare – să spui ce și de ce îți trebuie într-un anumit moment, ce vrei să faci sau la ce te aștepți de la partenerii tăi de echipă. Mai înseamnă însă și distracție pentru că poți da frâu liber imaginației, te lași inspirat de ingrediente, compui (de ce nu?) pe  loc rețete  originale și apetisante. O idee foarte bună de workshop-uri interactive, ghidate de Gabriela Simion, prin care și-a propus să promoveze gătitul ca o activitate distractivă și socializare cu prietenii, colegii sau în familie.

gatitit_in_echipa_food_teambuilding_gabrielaEvenimentele Food Team Building au loc la showroom-ul Kuxa Events (strada Puțul lui Zamfir, nr. 236).  Se pot înscrie companii ori grupuri de prieteni de aproximativ 10-16 persoane. Echipele formate sunt ghidate de Gabriela, iar atmosfera este plină de voie bună și energie. Sesiunea durează aproximativ două ore, timp în care se apreciază și bineânțeles se savurează preparatele gătite și se degustă vinuri – în cazul nostru a fost vorba de vinurile oferite de Paul Fulea, enologul și proprietarul Cramei Histria.
,,Food Team Building este un concept nou in România pe care îmi doresc să îl promovez către oamenii ocupați, dar care își doresc o activitate plină de veselie în bucătărie. Acest proiect se adresează oricui îi place competiția și lucrul în echipă. Nu trebuie să fii bucătar experimentat, asa că este loc pentru toata lumea să învețe și să se distreze pe parcursul activității”, ne-a explicat Gabriela Simion.
Proiectul a venit ca un pas firesc al proiectelor Gabrielei Simion de până acum, desfășurate atât în Bucuresti, cât și în restul țării. Cu o carieră de 14 ani în industria FMCG, aceasta a participat în 2014 la emisiunea culinară MasterChef România și este prezentă în mod constant la cooking show-uri, evenimente și party-uri. Cel mai mult iubește să realizeze rețete originale și spectaculoase, dar în același timp, reușește să îmbine pasiunea pentru gătit cu blogging-ul de food, lifestyle & travel. Mai multe informații găsiți pe site-ul ei.
Parteneri Food Team Building: Kuxa Events, Crama Histria

Publicitate
Caloian